K@RUT:


...............................................PostingTerbaru ...................................................

Jawapan untuk email

Berikut merupakan respons dari En Muzzamil berhubungan cadangan melewatkan tarikh penghantaran M-BOM dan SOP.

Waalaikumsalam and good day to everyone..

Dashyat sungguh email kalian..Berdasarkan email yang saya terima dan pandangan dari beberapa pihak, ada beberapa berita yang saya ingin sampaikan;

1. Sebagai seorang pelajar, pelajar seharusnya bijak membahagikan masa agar masa yang terluang jangan dipersiakan. Biarpun ada bebanan dari PSM mahupun dari subjek yang lain, jika bijak membahagikan masa dan membahagikan tugas bersama rakan sepasukan, tugas yang anda terima dapat diringankan. Jangan biarkan beban kerja anda tanggung seorang diri. Bagi mereka yang mempunyai kerja yang sedikit, bantulah ahli kumpulan agar beban dapat dipikul bersama, jangan biar rakan kita sahaja yang buat kerja untuk kita. Tidak berkat ijazah kita nanti. Jangan biarkan kerja yang ada, dibiarkan tertangguh. Kejar segulung ijazah byk beban kita akan tempuhi. Sebab itu semasa anda terima Ijazah nnt, anda akan dipeluk cium oleh ibu dan ayah anda kerana berjaya menunaikan hajat mereka untuk lihat anak-anak meraka berjaya di menara gading. Renungkan pula jerih perih ibu dan ayah kita yang besarkan kita sampai kita berjaya ke menara gading. Adakah mereka terasa beban?

2. Atas sifat perasaan ingin meringankan beban adik-adik, pihak DreamEDGE sudi melewatkan tarikh untuk menghantar MBOM dan juga SOP yang mana ianya dianjakkan dari tarikh 5 September 2009 (Sabtu) ke 6 September 2009 (Ahad) selewatnya jam 2.00ptg. Kami akan cuba sampaikan permasalahan kalian kepada pihak pensyarah UTeM agar pihak pensyarah UTeM memahami masalah kalian. Tetapi untuk melanjutkan lagi tarikhnya lebih kepada hari Ahad jam 2.00 ptg adalah mustahil. Walaubagaimanapun untuk task yang lain, ianya berjalan seperti biasa terutamanya Progressive Report. Dengan ini kami beharap, masa yang diberikan ini kamu gunakan sebaiknya. Belajar subjek instrument sebaiknya. Jawab dengan keadaan yang tenang dan tawakal pada Yang Maha Esa. SEMOGA BERJAYA..

3. Jangan datang lewat pada hari Sabtu dan Ahad ini. Harap kerjasama dari pihak anda.

Sekian.

p/s: Sudah diberi lanjutan tarikh ini kena belanja air tebu untuk berbuka puasa ni.

Salam Mesra / Best Regards,

DreamEDGE Muzzamil

0 bebelan

BMCD's Author Form Application

Name:
Email Address (preferred gmail):
Your Blog URL:

create form
Blog Widget by LinkWithin

Recommended Money Makers

  • Chitika eMiniMalls
  • WidgetBucks
  • Text Link Ads
  • AuctionAds